Trupa Proconsul, concerte caritabile la Iaşi şi Londra

La începutul lunii octombrie, trupa Proconsul a lansat cel mai nou sigle al lor, piesa „Un om mai bun“, în al cărei clip Dragoș Bucur este protagonist.

proconsul concert caritabil iasi londra

„Pentru noi, ‘Un om mai bun’ înseamnă mai mult decât o melodie, un hashtag sau o sintagmă. ‘Un om mai bun’ este declarația noastră că ‘se poate să fim mai buni’! Putem face lumea mai bună, prin gesturi mici! Schimbarea începe cu noi“, a spus Bodo.

Versurile piesei „Un om mai bun“ au fost gândite ca un apel de trezire! Membrii trupei Proconsul au vrut ca noua lor melodie să fie un mesaj sincer de atenționare pentru oameni. În acest sens, au decis să se folosească de puterea exemplului personal și să se implice în cât mai multe campanii și acțiuni caritabile!

La începutul lunii noiembrie, membrii trupei Proconsul, în frunte cu Bodo, au devenit ambasatorii Fundației Star Of Hope România, fundația din Iași care de 25 de ani informează și sensibilizează comunitatea cu privire la dreptul la educație al copiilor cu dizabilități.

În cadrul campaniei „Există speranță. Există Star of Hope.”, trupa Proconsul va susține un concert caritabil pe 3 decembrie, în Iași, alături de Iulian Canaf, fost concurent la Vocea României, preferatul Loredanei Groza.

Pe data de 13 decembrie, trupa Proconsul va susține un alt concert caritabil, care va avea loc în Londra și care a fost creat de oameni cu inițiativă, care s-au reunit pe Facebook în grupul „Diaspora din Londra Oficial”.

Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați sufletelor care, până acum, au numit “acasă” o fostă hală CUG, de la periferia orașului Iași, adică pentru construcția a două case! Peste 30 de suflete s-au adăpostit de-a lungul timpului în această haltă veche de tren. Sunt oameni normali, care muncesc și care, din puținul avut, și-au făcut un loc în care să trăiască. Toţi copiii de acolo merg la şcoală și învață intens, încurajați de dorința de a scăpa de sărăcie.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here