EXCLUSIV Francisca: „Cu toţii avem dreptul să visăm. Aş vrea să colaborez cu Sam Smith sau Adele“

Francisca s-a făcut remarcată la „X Factor“, iar anul trecut a lansat prima ei piesă. În acest an, ea a revenit cu două melodii noi, una interpretată alături de Uddi, alta alături de Pacha Man.

interviu exclusiv francisca colaborari

Recent, artista ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre debutul ei în industria muzicală, despre piesele pe care le-a lansat şi despre colaborările la care visează.

trăieştemuzica.ro: Anul trecut lansai „Vreau totul înapoi”, prima ta melodie, iar anul acesta ai venit cu două colaborări, alături de Uddi şi Pacha Man. Cum ai ajuns să lucrezi cu ei?

Francisca: De Uddi mă leagă o prietenie de la „X Factor“ şi noi oricum spuneam tot timpul „dom’le, nu se poate, trebuie să facem o piesă“. Este un artist foarte talentat, de aceea, încă de când lucram la „Piatra de pe inimă“, am considerat că este cel mai potrivit.

Pacha Man este de asemenea un artist pe care îl apreciez foarte mult, pentru că este foarte particular. A ascultat piesa, i-a plăcut şi voila!

Care dintre cele trei piese ţi se pare că te reprezintă cel mai mult?

Cu siguranţă fiecare piesă reprezintă câte un capitol din povestea mea. Ca orice artist la început de drum, cu primele piese am experimentat! Consider că este foarte important să ai identitate, aşa că în prima fază am încercat marea cu degetul.

A fost totul o joacă serioasă, aşa că abia la „Piatra de pe inimă“ am început să-mi pun amprenta cu adevărat şi am vrut să încep să dezvălui, puţin câte puţin, din personalitatea şi povestea mea. „Lacăt la inimă“ este continuarea.

În funcţie de starea mea şi de cum evoluează lucrurile, vom lucra la următoarea piesă, eu şi echipa din care fac parte, Panda Music.

„Lacăt la inimă” are şi videoclip, primul din cariera ta. Cum te-ai simţit la filmări?

Minunat! Emoţii, tensiune, frică, extaz. Ca la primul clip! Mă implic şi pun suflet în tot ceea ce fac şi nu accept jumătăţi de măsură, de aceea, de multe ori când mă panichez, sunt agitată sau nervoasă şi transmit starea mea tuturor. Dar am aşteptat toată viaţa acel moment. M-am bucurat atât de mult încât nu am putut permite să fie năruit.

francisca interviu

Atunci când ai participat la „X Factor” te gândeai că vei ajunge să ai succes în industria muzicală?

Nu ştiu cum sună asta, dar nu am avut vreme să conştientizez sau să realizez cu adevărat lucrul ăsta! Pur şi simplu m-am bucurat de fiecare experienţă şi am trăit intens fiecare moment.

Încă de mică am ştiut că nu întâmplător am primit acest dar! Sunt la început, am mult de muncă, dar tot ce pot să fac este să-mi trăiesc visul şi să-l pot împărtăşi tuturor!

Alături de ce alţi artişti ai vrea să mai cânţi?

Sunt foarte deschisă şi consider că de la fiecare în parte am câte ceva de învăţat! Apreciez foarte mult majoritatea artiştilor români. România are multe valori! Oricând voi avea ocazia, voi colabora cu oricare alt artist. Important este să fim pe acelaşi film! Dar, la urma urmei, cu toţii avem dreptul să visăm! O colaborare cu Maroon 5, Rihanna, Eminem, Sam Smith sau Adele se pune?

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

Acest sfârșit de an mă aşteaptă cu muncă în studio, filmări, concerte şi momente frumoase! Îmi doresc să fiu totuşi în zilele de Crăciun acasă, alături de familie, să-mi încarc bateriile şi să încep un an nou, mai bun, cu proiecte şi speranţe noi!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here