duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRITrupa Vunk a prezentat „Respectă-te române“, o nouă piesă din colecţia „Rockoritoare...

Trupa Vunk a prezentat „Respectă-te române“, o nouă piesă din colecţia „Rockoritoare Live Sessions“

De 1 decembrie, trupa Vunk lansează în colecţia „Rockoritoare Live Sessions“ o piesă manifest cu un mesaj foarte puternic: „Respectă-te române“.

vunk respecta-te romane live

Melodia a fost înregistrată la împlinirea a exact o lună de la tragedia din clubul Colectiv şi la cinci ani de când Vunk a lansat „Vreau o ţară ca afară“.

„’Respectă-te, române’ este suma pieselor noastre ‘Ne facem auziţi’ şi ‘Vreau o ţară ca afară’ şi nevoia de a trezi în cei de lângă noi puterea de a se respecta pe ei înşişi, pe cei din jurul lor, locul în care trăiesc, locul în care muncesc, ţara în care cresc“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.