„Vocea României“, ediţie specială pe 1 decembrie

Pe 1 decembrie, competiția devine sărbătoarea muzicii la „Vocea României“. Următorii 16 concurenți își unesc vocile în cinstea României! Antrenorii au ales cele mai bune piese pentru elevii lor și sunt gata să le aducă telespectatorilor un spectacol memorabil și să aleagă împreună cele mai bune voci care vor merge în etapa următoare și vor continua lupta pentru trofeul „Vocea României“ și pentru premiul în valoare de 100.000 de euro.

juriu vocea romaniei 1 decembrie 2015

Tudor Chirilă intră în concurs cu Cristina Bălan, Daniel Bălan, Claudia Andas și Tincuța Fernea, Loredana Groza va fi reprezentată de Iulian Selea, Mihai Rait, Bogdan Vlădău și Cristina Vasopol, Smiley îi va aduce pe scena vocilor în ediția specială de pe 1 decembrie pe Diana Hetea, Diana Cazan, Michel Kotcha și Nora Deneș, iar Marius Moga continuă bătălia live cu Andrei Vitan, Alex Florea, Tomi Weissbuch și Cristina Stroe.

Concurenții au repetat zi de zi pentru momentele pe care le vor prezenta pe 1 decembrie, de la 20.30, în cea de-a doua ediție live „Vocea României“ și vor interpreta atât hit-uri internaționale, cât și melodii românești consacrate, precum „Drumurile noastre“, „Un actor găbit“ sau „Timpul“.

Pe lângă piesele pe care le vor cânta pentru a-și demonstra calitățile vocale și a convinge publicul și antrenorii că merită să meargă mai departe în competiție, concurenții vor sărbători așa cum se cuvinte ziua României și 20 de ani de Pro TV și vor avea o serie de surprize pentru telespectatori.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here