Trupa Vunk schimbă, la cererea fanilor, data de lansare a piesei „Curat“

Fanii trupei VUNK le-au schimbat băieţilor strategia de lansare a cântecelor pentru vara, respectiv această toamnă, provocându-i să recunoască drept single un cântec care se află … în teste.

Autoportrete - Vunk - Cornel Ilie

„Curat” este o piesă pe care Cornel Ilie a scris-o anul trecut în apropierea Paştelui şi se referă la momentele din viaţă în care îţi faci curat pe dinăuntru ca să poţi merge mai departe, într-o relaţie sau, pur şi simplu, în viaţă. Piesa a fost cântată ca un test pentru prima dată în martie la Hard Rock Cafe, unde era o audienţă „rock” şi încă o dată, în mai, la concertul acustic al trupei, unde publicul era şi dintr-o zonă pop.

Cum reacţiile fanilor au fost nu doar foarte bune, ci insistenţe în a scoate acest cântec drept single, trupa şi-a schimbat programul şi anunţă că piesa pe care voia să o lanseze în săptămânile următoare, va fi amânată pentru la toamnă.

‘Este important pentru un artist şi, mai ales, pentru o trupă să nu îşi gândească piesele doar pentru a avea succes pe radio, ci pentru a place fanilor, celor care te acceptă până la capăt, cu toată muzica ta. Pentru ei, în urma succesului concertului acustic din primăvară, ‘Autoportrete’, am editat un clip live din acel concert, la o piesă pe care am cântat-o doar de două ori în concerte. Succesul acesteia în rândul fanilor ne-a convins să o arătăm şi celor care încă ne descoperă dincolo de hiturile care ne ţin în topurile radio şi tv. ‘Curat’ este un cântec pe care îl dedicăm tuturor fanilor Vunk, pentru că ne ascultă muzica şi ne ajută să ne facem auziţi. Pentru că ne ajută să rămânem ‘curaţi’ în stilul nostru de a cânta, fără alte compromisuri’, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Clipul noii piese, un extras din concertul Acustic – Autoportrete, include şi povestea acestuia, relatată din perspectiva lui Cornel.

Cu aceeaşi grijă pentru fani, VUNK a anunţat un presale cu discounturi mari la biletele pentru cel mai mare spectacol al lor din acest an care va avea loc în octombrie, presale care e valabil până pe 3 august. Vunk nu a comunicat însă numele concertului şi nici conceptul, dar spune că va fi o producţie mult mai spectaculoasă decât cea de la #asasishow – 2013 (considerat de presa de specaalitate „cel mai mare spectacol indoor al unei trupe din România”) şi că va fi punctul terminus al unei poveşti magice pe care au spus-o cu VUNK acustic, Autoportrete şi VUNK simfonic, ft Camerata Regală şi Bucharest Jazz Orchestra – Dirijor George Natsis.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here