Tudor Chirilă, invitat special la „Serviciul Român de Comedie“

Ediţia „Serviciul Român de Comedie“ de miercuri, 27 noiembrie, stă sub semnul “perfectului”. Invitatul lui Toni Grecu este Tudor Chirila, cel care nu numai că va vorbi în show-ul de la Pro TV despre proiectele sale, ci va şi interpreta un rol savuros.

tudor chirila serviciul roman de comedie

Aşa se face că, alături de Cosmin Natanticu şi Claudiu Maier, Tudor Chirilă va interpreta rolul unui spărgător de bancomate în rubrica “Aşa ceva nu există”, concursul emisiunii inspirat de fapte reale. Cei trei au vrut să spargă un bancomat umplându-l cu gaz dintr-o butelie, pentru a-l face să explodeze. Bancomatul nu a explodat, dar au explodat ei. Iar finalul acestui moment este unul cu cântec, pentru că cei trei vor interpreta piesa “Defect”, o parodie a hit-ului “Perfect”, semnat de trupa Vama.

Tudor Chirilă va face la SRC şi un top al lucrurilor perfecte pentru români: e perfect să-şi părăsească nevasta şi să plece la Vama Veche să se răcorească, apoi e perfect să moară capra vecinului, e perfect să dea vina pe altul pentru orice face el greşit, e perfect să facă copii ca să le bea alocaţia, e perfect să mănâce mai multe şaorme decât poate, e perfect să bea dacă e gratis până cade şi, în fine, e perfect să apară la TV ca să vadă vecinii cât e de prost.

Tudor Chirilă îi va povesti lui Toni Grecu ce proiecte are în teatru şi muzică şi va mărturisi, cu umor, că lucrul perfect pentru un artist rock este ca după concert, când se duce la hotel, să aibă camera plină de fete.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here