marți, iunie 18, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIEmmah Toris a lansat primul videoclip din carieră, „Ne întâmplăm“

Emmah Toris a lansat primul videoclip din carieră, „Ne întâmplăm“

Emmah Toris lansează primul videoclip din cariera sa, realizat pentru melodie „Ne întâmplăm“, filmat în mai multe locaţii din Europa, Asia şi America de Sud.

Emmah Toris ne intamplam video

Piesa armonizează stiluri diferite, de la influenţe de jazz, sunete electronice, alegeri vocale de blues, melancolice, până la cadenţe indie rock, şi este compus de Emmah, în colaborare cu UNU’ de la ROA.

„Melodia transmite povestea întâmplărilor placide sau necesare, care se transformă în marile iubiri, fie că e vorba despre oameni sau despre ceea ce oamenii ajung să însufleţească prin iubire: locuri, momente, amintiri, cuvinte. Este o poveste a întâlnirilor pe care le avem în fiecare zi, în conjuncturi diferite, şi pe care ajungem să le traducem şi apoi să le păstrăm în conştiinţă”, spune Emmah Toris.

Clipul a fost regizat de către Bogdan Popoiag, membru ROA, şi prezintă un tablou al emoţiilor care îi leagă pe oameni, indiferent de situaţie, rasă, vârstă sau cultura.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.