Demis Roussos: „Româncele sunt cele mai frumoase femei“

Înainte de concertul de Crăciun de la Sala Palatului, de pe 5 decembrie, şarmantul cântăreţ grec Demis Roussos a acordat un interviu unei publicaţii româneşti, în care a povestit despre legătura sa cu România, ce mesaj are pentru fani, dar şi despre subiecte mai picante.

Demis Roussos

Maestrul a cărui cariera datează de peste 4 decenii a vorbit despre România, despre ce îl face să revină aici, dar şi despre „frumuseţile patriei”. Pentru că a vizitat toată lumea şi a văzut mii de femei, Demis a fost întrebat şi despre eternul motiv de mândrie al poporului nostru – frumuseţea româncelor. Artistul a confirmat: „Româncele sunt, într-adevăr, cele mai frumoase!”. Ba chiar mai mult, a povestit şi despre fosta sa soţie, care în prezent locuieşte în România. „Pamela locuieşte în România de 20 de ani, s-a căsătorit cu un bărbat român minunat (unul dintre fiii lui Ion Raţiu – n. red.). O văd fericită să trăiască în ţara voastră şi adoră sincer oamenii de aici, ceea ce mă face să mă bucur pentru ea. Este o persoană foarte bună şi generoasă“, a spus artistul.

Pentru concertul din 5 decembrie de la Bucureşti, o categorie de bilete este deja epuizată, alte două categorii fiind aproape de sold-out. Cei care încă nu şi-au rezervat un loc în sală mai pot găsi bilete în următoarele locaţii: magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Poştale semnalizate cu Bilete.ro şi online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro şi EVENTIM.ro. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei, în funcţie de zona aleasă. Biletele cele mai ieftine, cele de 50 de lei, sunt sold out.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here