Smiley: „Nu am amintiri neplăcute din copilărie“

Smiley a fost marți dimineață invitatul Cârcotașilor și le-a povestit ascultătorilor Kiss FM ce locuri frumoase din România îi plac și unde vrea să-și petreacă sărbătorile de iarnă.

Smiley La KiSS FM

Invitatul le-a povestit ascultătorilor Kiss FM unde se simte ca acasă. „Am mai multe locuri în care mă simt acasă: la mine acasă, la Pitești, la ai mei acasă, la mine la studio, că acolo oricum petrec mai mult timp decât oriunde”, a declarat acesta.

Smiley a apreciat campania ‘România e ACASĂ’ a Kiss FM, în cadrul căreia ascultătorii sunt invitați să adauge, în galeria foto de pe kissfm.ro, imagini de suflet cu care ulterior va fi ‘redecorat’ videoclipul ‘Acasă’ al artistului. „Mă bucur foarte mult că aveți inițiativa aceasta”, a declarat Smiley.

„De Crăciun, îmi doresc foarte mult să ajung acasă la ai mei și să stau liniștit”, a mărturisit el. „Să nu-mi spui că și tu împodobești bradul, că mă împușc!”, l-a întrerupt Mihai Găinușă. „Nu, nu apuc”, a răspuns artistul.

Întrebat care sunt cele mai frumoase amintiri din copilăria sa de la Pitești, Smiley a răspuns: „Pierdutul vremii în general, jocurile, timpul petrecut cu ai mei, cu prietenii, o grămadă de amintiri frumoase. Nu prea am amintiri neplăcute din copilărie”.

„România e o țară foarte frumoasă. În general, m-am plimbat în toată România, dar n-am apucat să văd tot ce e de văzut tot. Cred că nu-ți ajunge o viață să vezi toate locurile frumoase din România. Foarte mult îmi plac Cheile Bicazului, foarte mult îmi place în Maramureș, la Porțile de Fier, la munte, la mare. Peste tot unde te duci vezi locuri frumoase, numai că n-apucăm să ne bucurăm de ele”, a afirmat Smiley la Kiss FM.

Smiley le-a vorbit ascultătorilor despre albumul ‘Acasă’, lansat în urmă cu o săptămână. „E un album care îmi place foarte mult. Mi se pare că e cel mai bun album pe care l-am făcut până acum, dar poate sunt subiectiv”, a spus el. „Am avut surpriza plăcută să văd că foarte mulți oameni și-au cumpărat albumul și au postat imagini”, a adăugat Smiley.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here