Tudor Gheorghe, spectacol la Sala Palatului, pe 22 decembrie 2014

De la an la an, România se afundă tot mai mult într-un debit uriaş de preocupări majore alarmante, probleme socio-culturale, politice, sau de orice altă natură, care cer soluţionări urgente.

Tudor GheorgheConstatăm însă, în mare parte, că toate acestea rămân a fi doar subiecte de presă, prezentate analizate şi comentate de către specialişti, sau fapte minuscule, care nu pot schimba cu nimic rezoluţia situaţiei acute ce afectează modul existenţial al românilor.

Într-o ţară a confruntărilor permanente şi a neajunsurilor, un singur mesaj reuşeşte să îi cutremure şi în acelaşi timp să îi adune într-un singur loc pe românii care nu şi-au pierdut speranţa, şi trăiesc la intensitate maximă emoţiile puternice transmise în cadrul unui act cultural vertiabil de unul dintre cei mai valoroşi oameni de cultură din România: Tudor Gheorghe.

Menestrelul românilor de pretutindeni nu părăseşte scena, şi continuă tradiţia spectacolului- manifest ”Degeaba”, cu o reprezentaţie specială ce va avea loc pe 22 decembrie la Sala Palatului.

Maestrul Tudor Gheorghe revine de această data cu un repertoriu îmbogăţit, adaptat noilor elementele instalate în peisajul politic autohton, un spectacol unic, imperial prezentat în maniera sa inconfundabilă alături de orchestra simfonică alcătuită din peste 70 de instrumentişti desăvârşiţi, un grup coral şi o trupă rock. O desfăşurare de forţă şi talent susţinută de bagheta dirjiorului Marius Hristescu.

Pentru că biletele pentru concertele susţinute de Tudor Gheorghe par a fi întotdeauna insuficiente, iar sălile de spectacol mult prea mici faţă de cererea uriaşă a publicului, organizatorii au pus deja în vânzare biletele, având preţuri variabile în funcţie de categoria de loc.

Acestea sunt disponibile la stand-ul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, în magazinele EuroGsm, la Librăria Eminescu (D’Arte Foto), la Sala Palatului şi online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here