Ultimele 10 cupluri de dueliști se luptă pentru un loc în semifinalele „Vocea României“

Pe 20 noiembrie, ultimele zece cupluri de dueliști vor intra în ring și vor lupta pentru un loc în semifinalele competiției. Vocile acestei generații demonstrează că știu exact ce vor, luptă frumos și ajung tot mai departe!

vocea romaniei dueluri

Bătălia va fi dură în ultima ediție de dueluri din acest sezon „Vocea României“, misiunea antrenorilor de a alege câte o singură voce din fiecare duel va fi extrem de dificilă, dar salvarea unor concurenți va aduce lacrimi de bucurie și aplauze. În noua ediţie vom vedea pe cine vor decide Tudor și Loredana să salveze și să aducă în echipele lor.

Voci puternice, calde sau pline de energie vor răsuna în ringul vocilor și îi vor face pe Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley și Marius Moga mândri de concurenți și de momentele create împreună cu aceștia pentru etapa duelurilor.

Melodii precum „One sweet day“, „Ironic“ sau „We’ve got tonight“ vor fi interpretate cu pasiune și energie și vor aduce ropote de aplauze, bucurie, dar și dezamăgire pe chipul celor care nu vor reuși să meargă mai departe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here