Pepsi a lansat scurtmetrajul „Black Knight Decoded“ cu secvențe filmate în România

Ultimul capitol al campaniei Pepsi Challenge reuneşte consumatorii din România şi din întreaga lume într-un proiect unic, filmul „Black Knight Decoded“, un scurtmetraj epic cu o distribuţie de excepţie şi imagini extraordinare filmate de camerele video urthecast, aflate la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Message to UniverseConsumatorii din România sunt prezenţi în filmul „Black Knight Decoded“, un scurtmetraj epic, a cărui bogată naraţiune se învârte în jurul a ceea ce mulţi consideră o entitate misterioasă, satelitul Black Knight.

David Oyelowo, nominalizat la Golden Globes, câştigătoarea SAG Award Freida Pinto, regizorul laureat Emmy Jabbar Raisani, autorul de bestsellere James Frey şi laureatul premiilor Grammy Usher şi-au reunit talentul creativ pentru un film de acţiune şi aventură, produs de Pepsi în colaborare cu Levity Entertainment Group (LEG) şi UrtheCast, sistemul video Ultra High-Definition instalat la bordul Staţiei Spaţale Internaţionale.

Filmul are în distribuţie vedete de cinema, o piesă originală, “Miracles”, interpretată de Usher, dar şi consumatorii din peste 11 ţări, care s-au adunat pentru prima producţie de acest gen în cadrul Pepsi Challenge, campania globală desfăşurată de Pepsi în 2015.

„Black Knight Decoded“ spune o poveste puternică despre un tată (Oyelowo), fiica sa (Layla Crawford) şi un co-conspirator (Pinto) în încercarea lor de a decodifica semnalele radio transmise de pe satelitul Black Knight. În timp ce luptă pentru a găsi un răspuns înainte ca guvernul să le oprească misiunea, grupul apelează la ajutorul comunităţilor din întreaga lume pentru a transmite, împreună, mesaje universale de speranţă, unitate şi pace.

Comunităţile globale au fost aduse la viaţă de consumatorii invitaţi să fie parte din acest proiect unic, în cadrul Pepsi Challenge, iar lansarea filmului încheie campania globală desfăşurată în 2015.

„Pepsi a reunit consumatorii din România la Electric Castle Festival într-un proiect fără precedent, iar această experienţă s-a transformat într-o secvenţă din scurtmetrajul global Black Knight Decoded. Timp de o zi am lucrat împreună, ne-am distrat şi am trăit o experienţă cu adevărat memorabilă. Suntem foarte mândri că România a făcut parte din acest proiect global extrem de special”, a declarat Adriana Nestoriuc, Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices PepsiCo România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here