sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIUltimul turneu al grupului Black Sabbath va avea loc anul viitor

Ultimul turneu al grupului Black Sabbath va avea loc anul viitor

Grupul britanic de heavy metal Black Sabbath a anunțat organizarea unui nou turneu mondial anul viitor, ultimul din cariera muzicală a celor considerați precursori ai curentului heavy-metal, informează Agerpres.

black-sabbath-turneu final 2016

Intitulat „The End”, turneul va reuni trei foști membri ai grupului, printre care excentricul Ozzy Osbourne, în cele 24 de concerte programate până în prezent. Primul concert va avea loc pe 20 ianuarie în Nebraska, unul dintre statele din zona de centru-vest a SUA unde fanii de heavy metal sunt numeroși.

Black Sabbath vor avea reprezentații la New York, în Australia și în Canada, înainte de încheierea turneului de pe 30 aprilie, de la Dunedin, în sudul Noii Zeelande. Pentru Europa, deocamdată nu a fost stabilit vreun reper în acest turneu, nici măcar orașul Birmingham, din care provine formația, nefiind încă inclus pe listă, notează AFP.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.