VIDEO Ion Besoiu transmite îndemnul Vunk: „Este timpul să te întorci. La tine“

Ion Besoiu va purta mesajul lansat dintr-“Un Nou Univers” de trupa Vunk în cadrul celui mai mare eveniment multimedia al anului, pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Ion Besoiu vunk un nou univers

„Domnul Ion Besoiu este un om foarte prietenos, care nu a pus nicio barieră între diferenţa de vârstă, experienţă sau statut. Înregistrarea, cu tot cu perioada de acomodare, nu a durat mai mult de o oră, iar în timpul ăsta ne-a spus multe poveşti de la filmări şi din glumele pe care şi le făcea dânsul cu colegii în teatru, pe vremuri. Este un personaj şi în afara scenei şi are o bunătate şi un respect faţă de cei din jur cum rar mai găsim”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Radu Beligan, Marian Râlea sau Marius Manole au fost, în anii trecuţi, purtătorii mesajelor care au susţinut spectacolele marca Vunk. “Anul acesta m-am gândit că povestea ‘Un Nou Univers’ este a vocii domnului Ion Besoiu. Vocea dânsului are bunătate, asprime, siguranţă, ambiţie, credinţă, îndemn şi dorinţă, iar ăsta este amestecul perfect pentru mesajul nostru, ‘Este timpul să te întorci. La tine’, pentru că un astfel de drum are nevoie de toate atributele de mai sus”, spune Cornel Ilie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here