Un videoclip al trupei Cargo a fost desemnat cel mai bun clip rock/metal al anului trecut

Videoclipul trupei Cargo, “A 5-a dimensiune”, lansat în noiembrie anul trecut alături de MediaPro Music, a fost desemnat cel mai bun videoclip romanesc rock/metal din 2013, de către publicaţia Maximum Rock.

cargo videoclip

În cadrul premiilor Maximum Rock Awards, publicul şi-a putut vota favoritii online, timp de aproape o lună, şase trupe fiind nominalizate la categoria castigată de Cargo.

“Premiul acesta este al fanilor noştri! Datorită lor, care ne-au votat, am castigat, şi le mulţumim pe această cale că sunt alături de noi”, a spus Florin Barbu, bassistul trupei Cargo.

Cargo semnează muzica şi versurile piesei “A 5-a dimensiune”, care “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfârşitul lumii, la trecerea dintr-odimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei.

Videoclipul piesei “A 5-a dimensiune” a fost realizat împreună cu Marius Danci “MM”. Filmările au avut loc în Timişoara şi Arad, într-o pădure, pe şosea, pe munte şi pe autostradă, cu participarea mai multor motociclişti,şi s-au făcut în mai multe etape, pe o perioadă de aproape trei luni.

“Este un clip foarte interesant, cu o mulţime de imagini inedite, si reprezinta trecerea din a patra dimensiune în cea de-a cincea. Ideea apornit de la sfârşitul lumii, subiect intens mediatizat în presă. Periodic, apare o previziune cum că ar veni sfârşitul lumii, iar noi am redat în acest clip teama ce se instalează în rândul populaţiei la auzul acestor zvonuri”,a mai explicat Adi Barar.

Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (Baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuţ Cârjă – clape şi Florin Barbu – bass.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here