EXCLUSIV Gabriela Cristea: „Am fost primită cu drag în familia lui Tavi“

Gabrila Cristea se iubește, de câteva luni de zile, cu artistul Tavi Clonda, care îi este și coleg de platou. Relația dintre cântăreț și vedeta de la Kanal D este una destul de mediatizată, însă pe cei doi nu-i deranjează acest lucru.

interviu exclusiv gabriela cristea despre tavi clonda

Prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa ei şi despre relaţia pe care o are cu Tavi Clonda, afirmând că, deși între ei este o diferență de vârstă de aproximativ cinci ani de zile, Gabriela fiind mai mare, ei simt că se potrivesc perfect.

traiestemuzica.ro: Relația ta cu Tavi Clonda este destul de mediatizată. Vă afectează acest lucru cariera profesională, ținând cont că lucrați împreună?

Gabriela Cristea: Relația mea este una mediatizată atât cât trebuie să fie. Nici mai mult, nici mai puțin! Avem foarte multe lucruri pe care le păstrăm pentru noi și doar pentru noi.

Din punct de vedere profesional nu văd cum ar putea să ne afecteze “mediatizarea”, iar faptul că lucrăm împreună, până în acest moment, ne-a adus numai beneficii. Mai departe, vedem ce-o mai fi. Trăim din plin ceea ce ni se întâmplă acum și asta contează!

Cum te înțelegi cu Tavi ca și coleg de platou?

Mă înțeleg foarte bine și comunicăm foarte bine. Eu îmi structurez emisiunea, în mare parte, cu o zi înainte și vorbim întotdeauna despre ceea ce urmează să facem acolo. Fiind o emisiune în direct, foarte multe lucruri sunt spontane și cred că ne sincronizăm foarte bine.

S-au scris foarte multe despre trecutul lui Tavi. V-a afectat acest lucru în vreun fel relația?

Se spune că gura lumii o închide doar pământul. Dacă m-aș lua după ce spune “ea”, nu aș mai trăi frumos și nu aș mai avea o relație, nici măcar de prietenie, cu nimeni, niciodată, pe Pământ. Important este ce simțim noi, ce trăim și cum evoluează relația dintre noi, nu cum se gândesc unii că ar trebui să ne trăim relația. Este relația noastră, nu a altcuiva. Cât despre faptul că s-au scris lucruri despre Tavi, și despre mine s-au scris…

Este firesc să se scrie și lucruri plăcute, și mai puțin plăcute, unele adevărate, altele, în marea majoritate, false. Cred că eu și Tavi suntem suficient de maturi încât să ne dăm seama unde începe și unde se termină adevărul, în ceea ce ne privește.

gabi-cristea-tavi-clonda-sarut

Ai petrecut sărbătorile de iarnă alături de prieteni, dar și de familia lui Tavi. Cum te-au primit rudele lui?

Am avut niște sărbători de iarnă liniștite și agitate, în același timp. Liniștite, pentru că am fost primită cu foarte multă căldură, cu drag, cu deschidere din partea familiei lui Tavi. În acea perioadă, am avut foarte multe lucruri de făcut. Parcă se termina timpul și noi nu mai apucam să facem tot ceea ce ne-am propus. De-asta spun că a fost agitat. A fost foarte frumos!

Ai spus de multe ori că diferența de vârstă nu contează. Chiar nu a fost niciun moment în care să ți se pară ciudat că el este mai mic decât tine?

Depinde de diferențe, pentru că ele pot fi de mai multe feluri. Între noi este o diferență de vârstă de aproape 5 ani, care nu se simte, nici în gândire, nici în atitudine. Fizic nu se vede și spun asta nu pentru că aș părea eu mai tânără sau el mai bătrân, ci pentru că, pur și simplu, suntem potriviți.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here