Vânzare record de bilete pentru concertul Vunk în Orașul Minunilor

Aproape 40% dintre biletele spectacolului VUNK în Orașul Minunilor au fost vândute încă înainte ca trupa să anunțe conceptul show-ului, ca urmare a succesului pe care-l înregistrează băieții, dar și a unei campanii inteligente de pre-sale.

vunk bilete orasul minunilor

Lansat în 2 etape (30% discount pentru fani, campanie desfășurată timp de o lună) și 15% (campanie valabilă până la 3 septembrie), pre sale-ul se suprapune peste istoricul trupei pentru spectacolele din acest an (toate concertele VUNK din acest an s-au desfășurat cu casa închisă).

VUNK în Orașul Minunilor va avea o inovație mondială din punct de vedere al proiecțiilor video și va fi primul concert al unei trupe din România cu sunet surround, ca la cinema. În afișul de promovare, făcut public în urmă cu doar câteva zile, cei patru membri ai trupei sunt transformați în eroi care amintesc de benzile desenate.

VUNK în Orașul Minunilor, o poveste de concert, va fi o producție care va depăși cu mult desfășurarea de forțe din precedentul show al trupei, care a avut loc la Sala Polivalentă, desemnat de presa de specialitate drept “cea mai mare producție indoor a unei trupe românești.”

Până pe 3 septembrie, fanii pot cumpăra bilete cu o reducere de 15% față de prețul normal al biletelor. Biletele sunt disponibile în rețelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghișeele Poștei Române, la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe iabilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here