Cargo va cânta pe 30 octombrie la București

Pe 30 octombrie, în noaptea de Halloween, Cargo, cea mai titrată trupă românească de rock a ultimului deceniu te invită la Arenele Romane din Bucureşti să întâmpini spiritele în cadrul evenimentului premieră „Noaptea Vrăjitoarelor”.

Cargo

Alături de Cargo, pe scenă vor urca şi o serie de invitaţi speciali, în cadrul unui show spectaculos de sunet şi lumini! Biletele sunt deja în vânzare pe iabilet.ro şi în reţeaua IaBilet din toată ţara (UMAN, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica – Adresele complete aici: www.iabilet.ro/reţea) cu preţuri începând de la 30 de lei (earlybird până pe 15 septembrie) până la 70 de lei VIP, cu loc în faţa scenei în număr limitat.

Posesorii de bilete VIP au şansa de a câştiga unul din cele 20 de premii Premium care beneficiază de Meet & Greet cu trupa (autografe, afişe şi poze). Biletele costă 30 de lei până pe 15 septembrie, 40 de lei până pe 15 octombrie şi 50 de lei până pe 30 octombrie şi la intrare. Numărul de bilete VIP la 70 de lei este limitat.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti: Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru), SENIA, Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Str. Frumoasa, nr. 56 (colţ cu Calea Victoriei) şi Hard Rock Cafe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here