Vedetele Pro TV au înregistrat imnul naţional al României pe Arcul de Triumf

Anul acesta, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, Pro TV împlineşte 18 ani. Pregătirile pentru majorat sunt în toi, iar reprezentanţi de seamă ai postului din Pache Protopopescu au înregistrat imnul naţional al României, care va fi difuzat de 1 Decembrie dis de dimineaţă, la înălţime: pe Arcul de Triumf.

Vedetele PRO TV

„Am fost pentru prima dată pe Arcul de Triumf. Mi-a plăcut foarte mult să văd Bucureştiul de sus şi cred că imaginile cu noi toţi îmbărcaţi în ie, la înălţime, sunt emoţionante. Ia îi reprezintă cel mai frumos pe români şi ne-a făcut să cântăm cu mai mare drag”, a declarat Andreea Esca.

Corul îmbrăcat în haine de sărbătoare le-a făcut cu siguranţă ziua mai frumoasă unor turişti asiatici, care s-au nimerit chiar în timpul înregistrărilor în vizită la Arcul de Triumf. „Am văzut la un moment dat un grup de turişti asiatici care s-au apropiat de noi şi au început să ne facă poze după poze, erau fascinaţi oamenii. Ne-am amuzat foarte tare, ne gândeam că le-am făcut o primire grozavă în ţara noastră şi că oamenii îşi vor imagina că aşa e mereu în România, un grup de oameni frumoşi stă sub Arcul de Triumf, îmbrăcaţi în port naţional, şi cântă imnul”, a povestit amuzată Amalia Enache.

„Vă spun sincer că numai pe Arcul de Triumf n-am crezut că o să ajung. Dar a fost o experienţă frumoasă, inedită. De câte ori treceam pe lângă Arc mă întrebam cum o fi acolo sus. Ei, iată că odată cu filmarea imnului am avut ocazia să trăiesc şi experienţa asta. E foarte frumos, iar Bucureştiul se vede splendid de la înălţime”, a recunoscut Cătălin Măruţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here