„X Factor“, peste „Dansez pentru tine“

De ziua sa, Antena 1 nu a avut concurenţă, impunându-se ca lider absolut de audienţă la nivelul întregii zile. Postul din Băneasa le-a pregătit telespectatorilor, la zi aniversară, un adevărat maraton al distracţiei, cu show-uri speciale de dimineaţa până seara, cu momente memorabile, muzică live şi multă voie bună.

X Factor audiente

Seara s-a încheiat în fortă, emoţiile inundând scena X Factor într-o super gală aniversară românească. Cei 12 finalişti rămaşi în cursa pentru marele premiu X Factor, în valoare de 120 000 de euro, au făcut spectacol în cadrul unei super petreceri live, iar telespectatorii le-au fost alături minut cu minut, trimiţând X Factor în fruntea clasamentului de audienţă, la nivelul publicului comercial, 18-49 urban, cu un rating mediu de 7.1% şi o cotă de piaţă de 18.7%.

În minutul de aur, înregistrat aseară la 21:18, peste 1 742 000 de telespectatori urmăreau X Factor, în vreme ce 1 297 000 de telespectatori urmăreau finala „Dansez pentru tine”. Şi în intervalul comun de difuzare, 20:30 – 24:56, Antena 1, cu super producţia X Factor, a înregistrat cifre net superioare celor înregistrate de principalul competitor, Pro Tv, cu finala show-ului emblemă al staţiei, „Dansez pentru tine”. Astfel, Antena 1 a înregistrat atunci un rating mediu de 7.3% şi o cotă de piaţă de 19.3%, în vreme ce Pro Tv atingea abia 6.4% rating şi 17% cotă de piaţă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here