VIDEO Antonia și Mădălina Ghenea, filmuleț surpriză pentru Andrei de la Kiss FM

Realizatorul matinalului Kiss FM, Andrei Ciobanu, nu și-a ținut niciodată secretă admirația pentru Mădălina Ghenea, pe care nu avusese încă ocazia s-o cunoască. Iată însă că o altă vedetă a sărit în ajutorul comediantului și i-a povestit totul Mădălinei, iar fotomodelul i-a transmis un mesaj video.

antonia alex velea kiss fm sergiu si andrei

Andrei a povestit în direct la Kiss FM că Antonia i-a trimis filmulețul pe e-mail. „Hei, Andrei, te pup! Am o prietenă aici care vrea să te salute”, spune Antonia.

În spatele cântăreței apare Mădălina Ghenea, care îi face cu mâna lui Andrei. „Bună, Andrei! A venit Moș Crăciun… cam târziu. Te salut, sper să te cunosc. Vezi, se întâmplă și minuni”, spune Mădălina, care face aluzie la un filmuleț de Crăciun în care Andrei îi ceruse Moșului un cadou special: chiar pe Mădălina Ghenea.

„Nu credeam că Mădălina Ghenea știe că exist pe pământ, dar uite că Antonia, ca o drăguță ce este ea, a avut grijă să-mi facă cunoștință cu Mădălina”, a declarat Andrei fericit, în direct la Kiss FM.

„Când am văzut-o pe Mădălina, în creierul meu, instant, a sunat refrenul ‘We are the champions’, de la Queen”, a mărturisit el.

Surprizele nu s-au oprit aici pentru Andrei. „Mai târziu, cine îmi dă mie follow pe Instagram? Mădălina Ghenea”, a adăugat el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here