Doc, Motzu, Ana Maria Alexie şi Vlad Munteanu au lansat melodia „Băiatul bun, băiatul rău“

De aproape 18 ani, DOC este rapper-ul cunoscut pentru critica fină, dar dură a lucrurilor și a oamenilor care îl deranjează. Un tip direct, care face muzică pentru a se exprima și a-și susține ideile.

Doc BAIATUL BUN, BAIATUL RAUNoul său single „Băiatul bun, băiatul rău”, o piesă lansată în colaborare cu Motzu, Ana Maria Alexie si Vlad Munteanu, este unul atipic, care ne permite să descoperim un altfel de artist. Un om simplu, într-un moment de sinceritate cu sine însuși.

„Am scris piesa ‘Băiatul bun, băiatul rău’ în decembrie 2011, exact la impulsul sentimentului pe care îl descrie. E o piesă scrisă pentru suflet, mai mult decât pentru minte, pentru că indiferent ce exprimă, rolul muzicii este să miște oamenii.” , a declarat Vlad.

DOC și Motzu feat. Ana Maria Alexie și Vlad Munteanu „Băiatul bun, băiatul rău” este cel de-al doilea extras de pe albumul „DOC și MOTZU – ÎN HD”, material ce urmează să fie lansat anul acesta. „Băiatul bun, băiatul rău” este o coproducție Facem Records și HaHaHa Production.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here