duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Delia stabileşte record după record în România

VIDEO Delia stabileşte record după record în România

Delia stabileşte încă un record, piesa „Da, mamă“ depăşind un milion de vizualizări pe YouTube la doar 30 de ore de la lansare.

delia record youtube da mama

Odată cu lansarea “Da, mamă”, Delia reuşeşte să ajungă în top 10 MediaForest cu trei piese consecutiv: “Cum ne noi” (interpretată alături de Carla’s Dreams), “Inimi desenate” şi “Da, mamă”.

După ce a stabilit un record cu “Pe aripi de vânt” (prima piesă care a staţionat 21 de săptămâni pe locul 1 în topul MediaForest România, de la înfiinţarea acestuia), Delia a mai doborât un record. “Cum ne noi”, piesa pe care o cântă alături de Carla’s Dreams, este prima melodia în limba română care a depăşit pragul de 10 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puţin de o lună de la lansare şi 15 milioane de vizualizări în mai puţin de o lună şi jumătate.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.