duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIAdina de la Heaven a dezvăluit cum se întreţine la 36 de...

Adina de la Heaven a dezvăluit cum se întreţine la 36 de ani

Adina de la Heaven are un trup fără cusur şi asta se poate vedea cu ochiul liber în cel mai nou videoclip al trupei, filmat la mare, pe plaja grecească din Lefkada.

Adina Heaven

Artista este într-o formă de zile mari şi arată mai bine ca niciodată! Poate şi faptul că are un iubit mai tânăr cu 11 ani decât ea o face să se menţină în formă cum poate mai bine. Care este însă secretul siluetei sale de sirenă? Ni-l dezvăluie chiar ea!

„Sunt deja 16 ani de zile de când am un stil de viaţă sănătos. În tot acest timp am renunţat la dulciuri, grăsimi, prăjeli, pâine, poate la tot ceea ce ar putea face rău organismului. Şi asta pentru că în adolescentă, am avut aproape 20 de kilograme în plus. Până la 19 ani am avut 70 de kilograme şi nu m-am simţit deloc bine în pielea mea. Am fost uşor frustrată de greutatea pe care o aveam atunci şi acest lucru m-a mobilizat oarecum. Fac sport foarte mult acum, alerg în parc în fiecare zi câte 8 kilometri, de luni până vineri. În plus, de patru ori pe săptămână am antrenamente la sală cu Alex, antrenorul meu personal, mai fac şi masaje de întreţinere, de două ori pe săptămână, masaj anticelulitic şi altele”, spune Adina, care acum doi ani a mai avut o fluctuaţie de greutate, după ce s-a lăsat de fumat.

Adina Heaven

„Singura excepţie pe care am făcut-o în ceea ce priveşte greutatea a fost că acum doi ani m-am lăsat de fumat pentru şapte luni şi într-o lună şi jumătate am luat în plus aproape zece kilograme, în condiţiile în care aveam acelaşi regim şi mâncam salate, grătar şi fructe care nu îngraşă, doar că mâncam mai des”, a mai adăugat vedeta.

„Dimineaţă, la prima oră, înainte să plec la alergat, până la ora 7, beau un fresh de portocale, rodii sau kiwi. Antrenamentul durează de la 7-8.30. Cam la o oră şi jumate după antrenament servesc micul dejun, în jur de ora 9.30-10. La micul dejun prefer legume la grătar, brânză dietetică sau omletă doar din albuşuri de ou.

Prânzul îl iau întotdeauna între ora 12.00-14.00. Nu întârzii niciodată mai mult de 14.30 cu prânzul care constă în grătar, peste în mod special, pentru că nu prea mănânc altfel de carne, şi salată verde sau fructe de mare şi salată verde.

Ultima masă pe care o servesc este, cel târziu între ora 18.00-19.30 şi conţine supe de tot felul, mod special supe de legume şi de roşii. Cam asta ar fi cina şi dacă cumva mi se mai face foame îmi fac şi o salată de fructe din pepene galben, pepene verde, cu kiwi şi ananas. Dacă îmi este vreodată poftă de ceva, gust şi atât. Organismul meu fiind setat astfel, de atât timp, refuză tot ce înseamnă pâine, grăsimi, şi dulciuri”, a mai spus Adina , trupa Heaven.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.