JerryCo a lansat videoclipul melodiei „N-ai tupeu“

Cum de multe ori auzim că într-o relaţie de cuplu rolurile s-au inversat, femeia devine “locomotiva”, iar bărbatul este cel supus şi ascultător, JerryCo lansează single-ul “N-ai tupeu”, o provocare pentru ambii îndrăgostiţi.

JerryCo_N-ai tupeu_Alexia

Piesa este, de fapt, un pamflet, iar JerryCo ne cântă despre cum bărbaţii şi-ar dori să fie şi ei răsfăţaţi de către jumătatea lor, care uneori uită să ofere la rândul ei atenţie.

„Cred că bărbaţii ştiu că ea este şefa, dar mai visează din când în când să fie un pic mai implicată în activităţi casnice. Oricum, eu consider că fericirea constă într-un parteneriat între cei doi îndrăgostiţi, iar clipul este o caricaturizare a relaţiilor de cuplu de la noi”, mărturiseşte JerryCo.

Clipul a fost regizat de Florin Botea, cu care artistul a mai colaborat. În videoclip o putem vedea pe Alexia Țalavutis, cunoscută datorită succesului cu LaLa Band şi a filmului „Pariu cu viaţă”, care întruchipează, alături de JerryCo, personajul femeii frumoase, certată cu treburile gospodăreşti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here