VIDEO Navi, prima artistă din lume care realizează show-uri în care combină arta erotică shibari cu muzica live

Navi aduce în atenţia publicului un show în premieră mondială. Spectaculos, incendiar, original! Muzică senzuală, erotism şi shibari, toate simultan!

navi shibari show live

Navi este prima artistă care va pune în scenă un astfel de moment Shibari în cadrul noului său show. Va fi acompaniată pe scenă de un rigger (artist al sforilor) și va cânta live în timp ce este suspendată în frânghii. Combinația de muzică live și Shibari este fără precedent și Navi va profita din plin de această modalitate inedită pentru a exprima libertatea și senzualitatea care îi definesc muzica.

Navi trece astfel la o nouă etapă din carieră: revine în lumina reflectoarelor cu piese noi, într-un stil indie-pop, mai matur și întunecat, cu o nouă viziune și cu un album conceptual.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu termenul, Shibari este arta bondage-ului japonez. Originar din Japonia secolului al 17-lea, a fost iniţial folosit pentru a restricţiona prizonierii. Legăturile cu care erau imobilizaţi aceştia erau făcute rapid și cu exactitate. În Evul Mediu, Shibari a devenit o parte a jocurilor erotice, iar în anii ’70 a câștigat o imensă popularitate în Japonia, propagându-se apoi în întreaga lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here