Lavinia Pârva, nea Mărin, Amna și Nadir intră în joc la „FANtastic Show“

Cea mai amuzantă competiție a verii, desfășurată între echipele conduse de vestiții căpitani Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, continuă sâmbătă, 23 iulie, de la ora 20.00, la “FANtastic Show”.

fantastic show copyright Gabriela Arsenie-Antena1_270616_Fantastic Show Ed4_0093

De această dată, Liviu Vârciu, care conduce competiția cu scorul de 2 la 1, îi va avea alături în echipa verde pe Lavinia Pârva și nea Mărin Barbu. Hotărât să egaleze scorul printr-o replică artistică totală, Andrei Ștefănescu va susține cele 11 probe ale ediției împreună cu Amna și Nadir, colegii săi din echipa roșie.

Ca de obicei, meciul va fi arbitrat de la centrul platoului de Florin Ristei. De asemenea, câteva probe vor fi notate de un juriu popular format din cinci membri.

Pe lângă deja consacratele “Proba de grup”, “Recunoaște melodia”, “Masa rotundă”, “Recunoaște vedeta”, “Ruleta imitatorilor”, “Memoria” sau “Butoaiele cu apă”, trei noi probe își vor găsi locul în competiția fantastică de sâmbăta aceasta: “Cine cântă?”, în care concurenții vor trebui să recunoască cine interpretează melodiile pe care le vor auzi, „Tema muzicală”, în care ambele echipe vor trebui să numească alternativ o melodie românească al cărei refren sau titlu conține cuvântul care va fi afișat pe un ecran, și „Vârsta melodiei”, în care concurenții vor avea de ghicit vârsta fiecărei piese care se va auzi în platou.

Vedeta invitată să cânte alături de unul dintre componenții fiecărei echipe la proba “Duetul” va fi de această dată chiar prezentatorul Florin Ristei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here