Elena Ionescu a lansat, alături de Mahia Beldo, videoclipul melodiei „Spune-i“

După ce a activat timp de 10 ani în trupa Mandinga, Elena Ionescu a decis în acest an să pornească pe un nou drum şi să se axeze pe cariera solo. Primele două piese pe care şi-a făcut auzită vocea după ce a părăsit trupa Mandinga au fost „Pasiune“, a lui Puya şi Vescan, şi „Scandalos“, a lui Puya.

elena ionescu mahia beldo spune-i

Acum, Elena Ionescu lansează şi prima ei piesă ca artistă solo, „Spune-i“, compusă de Mahia Beldo, a cărui voce se poate auzi pe unele versuri scrise de Vescan. Melodia beneficiază şi de un videoclip regizat de Claudiu Stan.

„Noua gaşcă de la Scandalos Music reprezintă pentru mine o continuitate perfectă pe plan muzical. Deşi mă abat puţin de la stilul meu latino, îmi place să diversific şi mă simt minunat că am ocazia să interpretez şi alte genuri, mai ales când lucrez cu o echipă în cadrul căreia mă simt minunat. Noul meu single aduce în prim plan două valori ce sunt din punctul meu de vedere printre cele mai importante într-o relaţie: respectul faţă de partener şi sinceritatea“, a spus Elena Ionescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here