A fost lansată versiunea actualizata a jocului oficial al serialului „Fear the walking dead“, „Dead run“

„Dead run“, jocul oficial pentru aplicaţiile mobile al serialului AMC care a doborât recordurile, este acum disponibil și în Play Store pe Android, după ce până acum a fost disponibil doar pentru iOS.

fear the walking dead jocul dead run

AMC și creatorii jocului, Versus Evil, au lansat această versiune actualizată a jocului înaintea premierei mondiale a serialului „Fear the walking dead“ din data de 22 august 2016.

Potrivit producătorilor, în acest joc de strategie trebuie să alergi pentru supraviețuire. Trebuie să fugi cât de departe poți fără a muri și să eviți obstacolele terifiante din calea ta. Vei vizita locații familiare din show-ul „Fear the walking dead“, inclusiv o biserică, un liceu și o arenă sportivă.

Pentru a avea succes, va trebui să găsești un echilibru între apărare și viteză, deoarece împușcarea excesivă te va încetini, iar în caz contrar, te va lăsa fără apărare.

Dacă îți place să folosești o varietate de arme, acest joc are o mulțime, cu peste 50 de arme unice disponibile. Personajele cu care te poți juca sunt: Travis, Nick, Madison, Daniel și Chris.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here