VIDEO Paris, fiica lui Michael Jackson, s-ar putea căsători în primăvara anului viitor

Fiica lui Michael Jackson, Paris, în vârstă de doar 17 ani, este ca și căsătorită cu Chester Castellaw, un fotbalist în vârstă de 18 ani, conform Agerpres.

paris jackson chester castellaw nunta

Familia lui Paris Jackson i-a solicitat viitorului soț să semneze un contract prenupțial înainte de nunta stabilită pentru luna aprilie a anului viitor, după ce Paris va împlini 18 ani.

Fiica lui Michael Jackson abia așteaptă să se mărite și și-a schimbat deja numele pe contul său de Instagram, din Paris Jackson în Paris Castellaw. De altfel, această schimbare a numelui a aprins speculații că Paris s-ar fi căsătorit deja în secret.

Aceste zvonuri sunt însă false, conform starpulse.com. Paris are doi tutori legali: vărul său, TJ și bunica, Katherine Jackson. Conform legii o minoră are nevoie de consimțământul acestora pentru a se mărita, iar surse din anturajul familiei Jackson au confirmat că Paris va aștepta până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Cei doi tineri vor semna un acord prenupțial tot la solicitarea familiei Jackson, pentru a proteja averea rămasă de la Michael Jackson, estimată la aproximativ 2 miliarde de dolari.

Paris și Chester, atacantul echipei americane de soccer Real So Cal, din California, au o relație de câteva luni. Prima lor apariție publică împreună s-a produs în luna mai, pe covorul roșu al unui eveniment din Los Angeles.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here