VIDEO Queen şi Adam Lambert, mesaj special pentru fanii din România

Membrii trupei Queen, alături de Adam Lambert, au transmis un mesaj fanilor din România cu ocazia unui interviu acordat în exclusivitate pentru Digi 24, la Londra, în urmă cu doar câteva zile.

Queen Poster

Mesajul trupei legendare, transmis în pregătirea concertului de pe 21 iunie de la Bucureşti, reprezintă o mică parte din singurul interviu acordat unei televiziuni din România. În cadrul acestui material mai amplu, Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert povestesc despre începuturile colaborării lor, despre show-urile live, dar şi despre planurile în această formulă. În plus, Adam Lambert dezvăluie un aspect inedit despre legătura pe care o are cu ţara noastră.

Show-ul Queen + Adam Lambert face parte din turneul european al trupei şi marchează prima vizită oficială a membrilor fondatori Queen în ţara noastră, în această formulă, după numeroşi ani de aşteptare. Concertul va avea loc pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, iar în deschidere vor cânta londonezii Electric Pyramid, trupa de rock alternativ din Sofia Jeremy? şi Grimus, una dintre cele mai apreciate trupe rock din România.

Biletele pot fi achiziţionate atât online, pe eventim.ro, cât şi din magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Acestea sunt disponibile la mai multe categorii de preţ, după cum urmează: 535,50 de lei în Tribună, 310,50 de lei în Golden Circle, 220,50 de lei în Gazon A şi 126,00 de lei în Gazon B, preţuri la care se adaugă comisionul de ticketing.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here