Dee Dee Bridgewater, câștigătoare a trei premii Grammy, va urca pe scena JazzTm

Deținătoare a trei premii Grammy, a unui premiu Tony și gazda unei emisiuni celebre de jazz la un foarte cunoscut post de radio american, Dee Dee Bridgewater aduce oamenii împreună prin vocea ei inconfundabilă. Este recunoscută pentru show-uri live spectaculoase și are o carieră impresionantă în lumea jazz-ului, deși a debutat într-o trupă de rock&roll.

Dee DeeAdesea numită cea mai bună cântăreață a generației sale, Dee Dee are o bază muzicală solidă, tatăl ei fiind trompetist. Cu toate acestea, ea nu a avut niciodată pregătire de specialitate, clădindu-și întreaga carieră muzicală pe talentul său inegalabil.

La 16 ani făcea parte dintr-o trupă de rock&roll, însă adevăratul său debut muzical a avut loc în anul 1970, la New York, ca vocalistă a trupei conduse de Thad Jones și Mel Lewis, una dintre orchestrele de top ale tuturor timpurilor.

A concertat pe scenele celor mai prestigioase festivaluri de muzică din întreaga lume precum: Monterey Jazz Festival, Sanremo Music Festival, Montreaux Jazz Festival sau San Francisco Jazz Festival.

La JazzTM, Dee Dee Bridgewater va concerta pe scena din Piața Victoriei duminică, 3 iulie, de la ora 22:30.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here