FOTO Ionuț Scripcaru, Eduard Stoica şi Remus Mihai urcă pe scena „Românii au talent“ în cea de-a doua semifinală live

Cea de-a doua ediție live „Românii au talent“ este din ce în ce mai aproape, iar următorii 12 semifinaliști își pregătesc în detaliu momentele cu care vor surprinde săptămâna aceasta publicul.

Juriul Romanii au TalentAnisia Gafton, Ionuț Scripcaru, Eduard Stoica, Nadia Buduruși, Remus Mihai și Robert Frățilă sunt șase dintre cei 12 concurenți care vor urca vineri pe scena talentului, pentru a uimi întreaga țară și a obține voturile telespectatorilor.

Anisia Gafton i-a impresionat pe jurați la preselecții cu un moment de stand-up comedy în care s-au remarcat carisma sa, dar mai ales umorul. Anisia are 28 de ani și a absolvit facultatea de Informatică. Ea a început să studieze și Teatrul, însă a renunțat. Îi pare rău că nu s-a apucat mai devreme de stand-up, fiind mare ei pasiune. A câștigat mai multe competiții de gen de-a lungul timpului, iar pe lângă talentul de a-i face pe ceilalți să râdă, dansează și cântă.

Ionuț Scripcaru i-a surprins pe toți când a cântat la pianină compoziția Fantasie – Impromptu, pe care a învățat-o după ureche, așa cum face de fiecare dată, cu orice melodie pe care o interpretează. La 22 de ani a început să învețe singur să cânte, nu știe notele muzicale și este autodidact. A moștenit talentul de la tatăl său, care era acordeonist. Zilnic, Ionuț își ia pianina și iese pe stradă, unde cântă câte 4-5 ore. În felul acesta, spune el, îmbină utilul cu plăcutul.

La doar 9 ani, Eduard Stoica i-a cucerit pe jurați în etapa preselecțiilor cu tehnica sa vocală de excepție, în momentul în care a cântat melodia House of the rising sun. La vârsta de 5 ani părinții l-au înscris la cursuri de canto la Palatul Copiilor din Ploiești, iar de doi ani face aceste cursuri și la Palatul Culturii din Ploiești. Eduard cântă tot timpul și a participat la numeroase concursuri, câștigând multe dintre ele. A devenit un model pentru copiii din comuna în care locuiește și i se spune frecvent că transmite ceea ce cântă, acesta fiind darul lui.

Nadia Buduruși a prezentat la preselecții un moment de dans la bară extrem de senzual, cu care i-a fascinat pe toți cei prezenți în sală. Nadia a început acrobația la vârsta de 5 ani. Părinții săi sunt foști gimnaști de performanță în lotul național, iar atunci când au renunțat la gimnastică, au început să lucreze la circ. Pentru concurentă, sportul este un mod de viață, adoră competiția și provocările, iar pole fitness-ul reprezintă cea mai mare provocare din viața ei, deoarece vine după trei operații la genunchi și un copil. Deși are mai multe operații și accidentări soldate cu fracturi, ea predă în continuare pole fitness-ul.

Remus Mihai a revenit anul acesta la preselecțiile Românii au talent și a făcut spectacol din beatbox. Pasiunea pentru beatbox și-a descoperit-o acum șase ani, când a văzut câteva tutoriale pe internet. A început să învețe singur și să progreseze treptat. Inițial, părinții nu au văzut cu ochi buni această pasiune a fiului lor, însă, văzând că Remus începe să exceleze în acest domeniu, au început să îl sprijine și să fie alături de el în tot ceea ce face și își dorește.

Robert Frățilă a adus la preselecții un număr de dans contemporan plin de sensibilitate, emoție și atitudine, prin care a transmis o poveste și i-a impresionat pe jurați. Deoarece avea foarte multă energie, pe care nu știa cum să și-o consume, a început de mic să imite dansatorii pe care îi vedea la televizor. I-a plăcut atât de mult, încât, la insistențele lui, mama l-a înscris la cursuri de dans care se țineau la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. Câteva luni mai târziu, împreună cu mai mulți colegi a participat la o tabără de dans din Germania, unde a învățat foarte multe lucruri și stiluri noi.

Vineri, de la ora 20:30, telespectatorii pot urmări 12 momente incredibile, prezentate de semifinaliști, și își pot vota preferații, care vor merge în marea finală Românii au talent, numai la PRO TV!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here