marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Robin Schulz a mixat la prezentarea echipei Bayern Munchen

VIDEO Robin Schulz a mixat la prezentarea echipei Bayern Munchen

Robin Schulz a mixat sâmbătă, 11 iulie, pe celebrul stadion Allianz Arena, în cadrul ceremoniei de prezentare a echipei cu care Bayern Munchen va evolua în competiţiile sezonului 2015-2016.

robin schulz prezentare bayern munchen

Schulz a ridicat spectatorii în picioare de la primele beat-uri ale hitului “Sun Goes Down” şi a făcut un show remarcabil acompaniat şi de Jasmine Thompson şi de pianistul Lang Lang.

Ceremonia de lansare a echipei a inclus şi un prim antrenament al jucătorilor desfăşurat în faţa celor aproximativ 70.000 de suporteri prezenţi în tribune. Totodată a avut loc şi un meci demonstrativ al veteranilor Bayern Munchen care s-au întrecut cu veteranii Inter Milano, dintre care a făcut parte şi românul Cristian Chivu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.