Cea mai sexy apariţie a verii, Natalia Gordienko, pe acelaşi yacht cu Sting

Frumoasa moldoveancă Natalia Gordienko, care este cea mai nouă copertă a celei mai cititite şi vândute reviste pentru femei din România, a ajuns să cucerească Riviera Franceză.

Natalia Gordienko

„Summertime”, piesa realizată de Fly Records, studioul băieţilor de la Fly Project, are puternice influenţe franţuzeşti şi a stranit reacţii foarte bune în mai multe ţări. După ce a filmat clipul noului ei single la Cannes şi Saint Tropez, păstrând atmosfera potrivită piesei, Natalia a fost solicitată pentru o serie de concerte la Nisa şi Cannes, evenimente exclusiviste şi cu un circuit închis.

Natalia a cântat în una dintre seri pe acealsi yacht pe care şi-a petrecut vacanţa Sting, în urmă cu o săptămână. „Am fost impresionată când mi s-a spus istoricul acelui yaht extrem de frumos, care a găzduit multe super petreceri şi oameni interesanţi. Îmi place foarte mult Sting şi sunt onorată că am ajuns să cânt tocmai acolo”, a spus Natalia.

Printre concerte, Natalia a reuşit să se bucure şi de câteva zile de plajă, relaxare şi mici sesiuni de shopping: „Când ajungi în Franţa, nu ai cum să te abţii să nu te pierzi câteva ore prin magazine, norocul meu e că nu am avut prea mult timp la dispoziţie”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here