Julio Iglesias a lansat „Fallaste corazon“, primul single de pe noul său album

Julio Iglesias revine pentru a plăti un nou tribut uneia dintre primele ţări care l-au văzut crescând ca artist şi lansează melodia „Fallaste corazon“, care precede noul album intitulat „Mexico – Julio Iglesias“.

julio iglesias melodia fallaste corazon

“Mexic este o ţară pe care o iubesc nespus de mult. Poporul mexican mi-a dăruit multe momente de neuitat. Cunosc această ţară ca şi cum ar fi patria mea şi o port mereu în suflet”, a spus Julio Iglesias.

„Mexico – Julio Iglesias“ este titlul ce dă viaţă acestui proiect care va fi lansat pe 18 septembrie 2015. 12 cântece cu iz mexican, în stilul Julio Iglesias şi cu un aranjament muzical demn de secolul XXI se regăsesc pe albumul care este un omagiu adus marilor compozitori mexicani.

“Muzica mexicană este universală, iar compozitorii ei sunt legendari. Acest disc este dedicat acestor mari compozitori care, generaţie după generaţie, ne-au umplut vieţile de dragoste, nostalgie, amintiri şi momente care, în ciuda trecerii timpului, rămân vii în sufletele noastre”, a afirmat Julio Iglesias.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here