Viorellya – o noua artista din Republica Moldova debuteaza si in Romania

Viorellya, pe numele real Viorelia Lesnic, este o interpreta din noul val de muzica din Republica Moldova care incearca sa se faca remarcata si in Romania.

De curand, artista de doar 18 ani a lansat o noua piesa insotita de videoclip – “Sunt bolnava de iubire“. Prezentata si in matinalul “Neatza cu Razvan si Dani” de la Antena 1, piesa a fost interpretata in direct de tanara solista.

Cu un background de scoala muzicala, studiind pianul si canto, Viorellya s-a lansat in industria muzicala in prima parte a anului 2019, primul ei single fiind intitulat: „Dezvăluie-mi Universul”.

Videoclipul piesei “Sunt bolnavă de iubire” este o producție realizată în Republica Moldova, un clip abstract, în care suferinta cauzată de dragoste e arătată într-un mod mai straniu – 4 femei care și-au găsit liniștea sufletească într-un spital în care eroina nu e decât o fantomă.  Viorellya e fantoma care a reușit să se transforme din prizonieră a propriei dureri în cea care se eliberează de tot și se transformă, tratand suferinta ca o etapă care trebuie uitata.

Versurile și melodia îi aparțin interpretei, iar videoclipul a fost produs de către Veaceslav Tatar Slayk, sub regia Cristinei Isacov.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here