Vița de Vie va lansa un nou album pe 29 octombrie 2016

Anul 2016 este pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare. După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa anunță că menține, în continuare, starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie va lansa următorul album, printr-un concert care va avea loc tot la Arenele Romane.

VdV poster

„Noul album Vița de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze”, a spus Adrian Despot.

Două dintre piesele de pe viitorul album au fost lansate deja, „Inimi surde“ și „Luna și noi“, urmând ca în fiecare lună, de acum până în octombrie, fanii Vița de Vie să poată asculta câte un single nou, în contul celor 20 de ani de când sunt alături de trupa Vița de Vie.

„De ce facem asta? Pentru că fanii noștri chiar merită! Pentru că fanii noștri sunt cei care ne-au susținut în toți acești 20 de ani și vrem să simtă și ei, ca și noi, că acest an este unul de sărbătoare“, a încheiat Adrian Despot.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here