Vitas: „În vocea mea sunt vibraţii care influenţează structura apei“

„Vocea de diamant“ a lui Vitas, pe care publicul din România o poate asculta pe 7 aprilie într-un concert eveniment organizat de Vreau Bilet la Sala Palatului, are puteri terapeutice.

Vitas Sala PalatuluiDespre “vocea de diamant” a lui Vitas, una dintre puţinele voci masculine care acoperă cinci octave şi despre care se spune că este asigurată contra sumei de 2.5 milioane de dolari, se crede însă că are şi puterea de a vindeca anumite afecţiuni.

Invitat într-o emisiune a televiziunii ruse pentru a dezbate acest subiect, Vitas a precizat că la concertele sale a văzut oameni care aşezau recipiente cu apă lângă scaune, pentru a fi astfel încărcate cu vibraţiile produse de vocea sa. “Sunt fericit pentru că le pot oferi oamenilor nu numai arta mea, dar şi ocazia de a scăpa de anumite probleme de sănătate! După cum se ştie, există multe tipuri de vibraţii pe lume. Şi în vocea mea sunt anumite tipuri de vibraţii care influenţează clar structura apei. Iar mai târziu, dacă o persoană bea din acea apă simte la nivel fizic, dar şi emoţional anumite schimbări”, a spus Vitas.

Vitas a mai precizat că muzica sa este eficientă pentru obţinerea unui tonus general bun, dar şi pentru combaterea stărilor depresive. Întrebat de unul dintre prezentatorii emisiunii dacă apa supusă la vibraţiile vocii sale îşi schimbă compoziţia chimică, Vitas a răspuns că au fost făcute deja cercetări în clinici germane, vreme de bine de un an şi jumătate şi s-a constatat că, în mod cert, apa îşi schimbă structura moleculară.

Experimentul a fost recreat şi în studioul de televiziune, iar participanţii la emisiune care au băut apa încărcată de vibraţiile vocii lui Vitas au fost avertizaţi de cântăreţ că este posibil ca această să-şi fi schimbat gustul.

Una dintre ţările în care milioanele de fani ale lui Vitas stârnesc o adevărată isterie la concerte şi au un respect cu totul special pentru calităţile uluitoare ale vocii sale este China. De ziua sa de naştere, Vitas a primit un cadou mai puţin obişnuit de la fanii săi chinezi-o statuie, care acum este găzduită de Acadamia de Arte din Guangzhou, China.

Biletele la concertul “History of my Love. 15 years with you”, pe 7 aprilie, la Sala Palatului pot fi achiziţionate de pe Vreau Bilet, vreaubilet.ro, de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here