joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIEnrique Iglesias, interviu în exclusivitate la „Vorbește lumea“

Enrique Iglesias, interviu în exclusivitate la „Vorbește lumea“

„Vorbește lumea“, emisiunea care aduce telespectatorilor, de luni până vineri, cele mai noi informații din lumea mondenă și sfaturi utile din domenii variate, a trecut granițele tocmai până în însoritul Miami, unde celebrul cântăreț Enrique Iglesias a oferit echipei un interviu in exclusivitate!

Enrique Iglesias

Luni, 15 februarie, „Vorbește lumea“ va difuza interviul în care cântărețul și-a deschis sufletul și a clarificat toate zvonurile legate de viața lui personală. Artistul vorbește sincer despre relația pe care o are de 14 ani cu jucătoarea de tenis Anna Kournikova și spune negru pe alb dacă are sau nu planuri de căsătorie.

Mai mult decât atât, Enrique Iglesias mărturisește în ce relații este cu tatăl său, după ce presa a scris că cei doi s-ar afla într-o permanentă concurență.

Enrique are o veste bună și pentru publicul din România: în luna mai va concerta la București, iar una dintre fane poate ajunge chiar pe scenă, alături de el.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.