„Vocea României“: Cine sunt concurenţii care au plecat acasă după prima gală live

Duminică, 1 decembrie 2013, de Ziua Naţională a României şi în ziua în care postul Pro TV a împlinit 18 ani, a avut loc prima gală live din acest an a show-ului „Vocea României“.

horia brenciu vocea romaniei gale live

Spectacolul pe care l-au făcut concurenţii a fost total, iar de această dată antrenorii nu s-au mai „înţepat“ aşa de rău ca în ediţiile trecute. Pe scenă au urcat 16 concurenţi, câte patru din fiecare echipă, însă mai departe au mers doar jumătate dintre aceştia.

Claudia Iuga (Smiley), Denisa Moșincat (Brenciu), Alina Dorobanțu (Loredana) și Andi Grasu (Moga) au fost preferații publicului dintre concurenții care au cântat duminică, iar fiecare antrenor a mai salvat câte un concurent din cei trei rămași în fiecare echipă.

Smiley a ales-o pe Iolanda Moldoveanu și s-a despărțit de Răzvan Alexa și Lucian Frâncu, Brenciu a mers mai departe cu Ana Maria Mirică și i-a trimis acasă pe Florin Țimbuc și pe Andrei Hanghiuc, Loredana l-a salvat pe Florin Mândru și a rămas fără Aurel Niamțu și Iulia Dumitrache, în timp ce Marius Moga a preferat-o pe Jovana Milovanovic în detrimentul Danei Torop și al lui Andrei Loică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here