„Vocea României“: Concurenții luptă pentru un loc în cele patru echipe în ultima rundă de audiții pe nevăzute

A mai rămas foarte puțin până la ultima rundă de audiții pe nevăzute de la „Vocea României“! Mai sunt doar opt locuri libere în cele patru echipe, iar concurenții vor avea de dat un examen dificil vineri, de la 20:30, pentru a merge mai departe către marele trofeu.

Vocea Romaniei

Tensiunea crește din ce în ce mai mult, iar cei care vor urca săptămâna aceasta pe scena vocilor vor lupta pentru singurul loc rămas în echipa Tudor, pentru cele două locuri din echipa Loredana și echipa Smiley și pentru cele trei locuri din echipa Moga.

Confruntarea va fi acerbă atât pentru concurenți, care vor interpreta piese rock, pop, indie, latino, soul sau r&b, cât și pentru antrenori, care își doresc să-și completeze echipele cu cele mai bune voci ale acestui sezon.

În ultima rundă de audiții pe nevăzute vom asculta melodii precum „Stronger“, „What is love“, „Piece of my heart“ sau „Radioactive“ și vom vedea ce îi va face pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga să spună: ”Ai acel testosteron în voce” sau ”Întrebarea e: de ce a căutat-o pe străzi plângând? Ce, nu avea telefon?”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here