„Vocea României“: Misterul din spatele cortinei îi va lăsa fără cuvinte pe antrenori în cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute

„Vocea României“ a ajuns la cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute, iar lupta pentru un loc într-una dintre cele patru echipe devine din ce în ce mai intensă. Antrenorii își doresc să aleagă doar voci extraordinare, cu care să meargă mai departe spre marele trofeu și duc bătălii epice pentru cei mai buni concurenți.

Antrenori Vocea RomanieiSăptămâna aceasta, vineri, de la ora 20:30, vom cunoaște concurenți plini de încredere, care vor da totul pe scenă pentru a-i impresiona pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga și-l vom vedea pe Pavel Bartoș într-o formă de zile mari. „Show must go on“, „Say something“, „Billionaire“ sau „Elastic heart“ sunt câteva dintre melodiile care vor fi interpretate în variante pop sau rock în a șasea ediție a celei mai bune competiții a vocilor și îi vor face pe antrenori să danseze pe scaune.

Tot vineri vom revedea și un fost finalist „Românii au talent“. A reușit să o cucerească pe Andra cu vocea sa formidabilă, iar acum va veni la „Vocea României“ hotărât să-și găsească un loc într-una dintre cele patru echipe. Rămâne de văzut dacă va reuși ceea ce și-a propus și ce piesă a ales să cânte.

Cortina îi va lăsa fără cuvinte pe antrenori, care vor avea parte de o surpriză de proporții în momentul în care vor vedea cui aparține vocea care-i va induce în eroare și îi va face să se întrebe de nenumărate ori dacă este băiat sau fată. Lupta va fi extremă vineri, iar deciziile concurenților vor fi imprevizibile, reușind să-i șocheze de câteva ori pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga, care vor avea reacții senzaționale. ”Le-ai atacat atât de tare încât mi s-a rupt geaca”, ”Tu trebuie să mă săruți. Aștept” sau ”Mie mi-e indiferent. Atât timp cât i-am învrăjbit, totul e perfect” sunt câteva dintre replicile pe care le vom auzi în cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here