Vunk şi 44 de muzicieni cuceresc piaţa Ateneului pe 22 iunie

După un concert acustic care a impresionat mii de bucureşteni, Vunk continuă seria de show-uri excepţionale cu un eveniment unic: “VUNK Simfonic”, alături de Camerata Regală şi Bucharest Jazz Orchestra, dirijor George Natsis.

Vunk

Concertul, care se desfăşoară pe 22 iunie, în cadrul “Bucharest Music Film Festival – ediţia a IX-, va avea loc în Piaţa George Enescu din faţa Ateneului, de la ora 20, şi va arăta încă o dată cât de versatili sunt cei din trupa Vunk şi cum poveştile lor pot fi spuse în mai multe registre muzicale, un drum pe care au mers trupe mari că Led Zeppelin sau Metallica.

Spectacolul va avea o singură reprezentaţie şi va beneficia de participarea a 44 dintre cei mai buni muzicieni care se află în Bucureşti, dar şi de vocea excepţională a Monicăi Anghel, special guest star pentru piesa “Ploaie fără nori”.

“Cred că este visul oricărei formaţii rock sau al oricărui artist să cânte acompaniat de o orchestră. În cazul concertului nostru, vorbim de o orchestră completă, de 44 de persoane, alături de care vom cânta hiturile noastre. Piese ca ‘Pleacă’, ‘1000’, ‘Regele șoselelor’ sau ‘Așa, și’ vor suna şi mai spectaculos în varianta simfonică. Aştept de mic un concert ca acesta, un concert simfonic-rock. Iar faptul că se întâmplă în faţa Ateneului Român face că ziua de duminică să fie şi mai specială pentru noi şi pentru fanii noştri”, a spus Cornel Ilie.

Trupa doreşte să împartă întreaga experienţă cu publicul său şi va organiza un concurs prin care un fan va fi invitat special la repetiţiile cu toţi muzicienii. Detaliile vor fi disponibile în cursul săptămânii pe pagina de facebook a trupei (facebook/VunkOfficial).

Vunk Simfonic ft. Camerata Regală şi Bucharest Jazz Orchestra, Dirijor George Natsis deschide săptămâna Vunk în Bucureşti, întrucât trupa, cunoscută pentru prestaţiile sale foarte rare în Capitală, va face un tur de forţă şi va avea sâmbătă, 28 iunie, un concert rock în Piaţa Constituţiei, fiind ultima reprezentaţie pe care băieţii o vor avea în Bucureşti până în toamnă.

Accesul la ambele spectacole este gratuit.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here