What’s Up, selfie cu Dan Negru, Ozana Barabancea şi 54 de blonde

„Te pui cu blondele?” este cel mai longeviv quiz show din România, dar şi o emisiune în care voia bună, poveştile invitaţilor şi întrebările de baraj fac din emisiunea lui Dan Negru un adevărat show de divertisment în fiecare miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

SelfieSelfie a fost desemnat cuvântul anului 2013, conform Dicţionarelor Oxford, şi reprezintă un autoportret foto realizat cu telefonul mobil. Pentru că este una dintre fiţele reţelelor de socializare, o blondă i-a provocat pe Dan Negru şi pe invitaţii săi să facă cel mai tare selfie cu 54 de blonde. Atunci când concurenta a scos trei peruci blonde, Dan Negru, Ozana Barabancea şi What’s Up au realizat că ei erau trei dintre cele 54 de blonde care urmau să facă selfie-ul.

Curajoşi din fire, cei trei invitaţi au făcut schimbarea rapidă de look şi Dan Negru a realizat un selfie de colecţie, în care protagoniştii sunt una dintre cele mai talentate cântăreţe, un geniu în cinematografie, unul dintre artiştii de succes ai momentului şi campionul divertismentului, alături de 50 de blonde.

Întregul moment va putea fi urmărit la „Te pui cu blondele?” miercuri, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla ce i-a răspuns Irina Margareta Nistor unei blonde atunci când ea a întrebat-o cum ar traduce acum expresia „F**k you” din filme.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here