„X Factor“: Dialog spumos între Horia Brenciu și o concurentă

Ediția X Factor de vinerea aceasta aduce pe scena show-ului de la Antena 1 talente multe și diferite, dar și momente amuzante.

Horia Brenciu

Exuberantul Horia Brenciu își găsește nașul la replici haioase. Neastâmpărat și plin de energie, juratul va fi uimit să audă cum o concurentă îl roagă să stea potolit, să se așeze pe scaun și să o lase să își prezinte numărul.

„Așezați-vă”, îi spune lui Horia Dana Marchitan, o basarabeancă de 32 de ani, „vă rog nu vă rușinați. Stau oamenii serioși, pe scaun, iar dumneavoastră vă plimbați, nu aveți stare”, va continua aceasta cu zâmbetul pe buze. Horia nu se la lăsa nici el mai prejos și va intra în acest joc al replicilor haioase.

În aceeași ediție, o concurentă de numai 16 ani va fi cu adevărat uimită să audă cum Delia îi spune că simte că anul acesta X Factor este la ea. Scena va fi locul de desfășurare pentru un moment aparte susținut de 11 adolescenți din București, care vor să cucerească show-ul și pe jurați cu un număr a capella.

Foarte diferită va fi prestația unei student de 23 de ani din Capitală care vinerea aceasta va miza pe un moment original de reggae. De la agricultură la muzică; așa s-ar rezuma traseul unui puști de numai 17 ani care va povesti la X Factor că îi place foarte mult să cânte pe câmp, acolo unde își însoțește tatăl de mic.

Iar o melodie al cărei nume nu poate fi difuzat pe post va isca o discuție în contradictoriu între jurați și cei doi concurenți care o interpretează.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here