Young Music Festival, concursul ce transformă talentele în artişti

Arenele Romane vor găzdui în perioada 17-19 septembrie 2015 prima ediție a celui mai mare festival-concurs de muzică din Romania menit să transforme tinerele talente în adevărați artiști.

Young Music Festival - YMFYoung Music Festival creează mediul perfect pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani+ de a-și manifesta talentul și chiar de a-l explora și mai mult cu ajutorul unei echipe de specialiști din industria muzicală.

Young Music Festival a luat naștere din dorința de a promova tineri cu un real potențial care își doresc să dea un suflu nou scenei românești prin calitatea muzicii și prin atitudine.

Timp de 3 zile, tinerii vor avea șansa de a cânta live și de a-și demonstra abilitățile pe scena Arenelor Romane pe care au cântat artiști de top atât autohtoni cât și internaționali. Aceștia vor putea interacționa cu oameni-cheie din industria muzicală din România, dar și din afară, având ocazia de a primi sfaturi și informații noi în tot ceea ce privește teoria și practica muzicală.

Selecțiile se vor face pe fiecare categorie de vârstă în parte,
astfel:

Grupa I: 5-7 ani

Grupa II: 8-10 ani

Grupa III: 11-13 ani

Grupa IV: 14-16 ani

Grupa V: 16+

Festivalul se va desfășura în 4 etape:

ETAPA DE CALIFICARE: Până pe data de 5 septembrie, cei care doresc să particpe trebuie să trimită un filmulet demo (live) la adresa [email protected]

PRESELECȚIA: Cei care vor fi selectați, vor lua parte la o preselecție în prima zi a festivalului concurs. In 17 septembrie toți vor cânta live pe scena Arenelor Romane, momentul lor artistic fiind atent urmărit de un juriu profesionist.

SEMIFINALE: Cei mai buni din Preselectie vor avea șansa de a se întrece în semifinalele de pe 18 septembrie

FINALA: Pentru fiecare categorie de vârstă se vor califica câte 6 dintre ei, care se vor confrunta apoi în marea finala de pe 19 septembrie.

Juriul va acorda câte 3 premii și câte 3 mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă. Tinerii vor cânta nu numai în fața juriului, dar și a publicului prezent, acesta din urmă putându-se bucura și de concertele unor artiști români și internaționali. Programul și regulamentul complet vor fi disponibile curând, odată cu inaugurarea site-ului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here