Zdob şi Zdub, Alternosfera și Cuibul vor concerta la „Zilele Basarabiei“ la București

Trupele Zdob și Zdub, Alternosfera și Cuibul din Republica Moldova vor susține, în data de 27 martie 2015, un concert extraordinar la București.

Zdob si Zdub

Evenimentul, organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român, face parte din programul Festivalului “Zilele Basarabiei” la București, ediția a VIII-a și este dedicat aniversării a 97 ani de la Unirea Basarabiei cu Țara.

Concertul se va desfășura la Arenele Romane (cort încălzit). Accesul publicului se face începând cu ora 19.00
Formația etno-rock din Republica Moldova, Zdob și Zdub, din 1994 combină diferite stiluri muzicale și promovează folclorul românesc autentic, susținând concerte în peste 20 de țări europene. Formația a obținut locul 6 la concursul Eurovision în 2005 și a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park, etc.

Alternosfera, formația de rock alternativ, a fost înființată în 1998 și a lansat între timp 4 albume și un EP. În ultimii doi ani, Alternosfera a câștigat, în urma votului publicului, titlul de cea mai bună trupă Rock Alternativ din România, ca urmare a concursului organizat de metalhead.ro.

Cuibul – formația acoustic funk din Basarabia, a fost înființată în 1991 și reactivată în 2012, cu participarea unor instrumentiști de seamă și a tinerei soliste Lidia Scarlat. Trupa colaborează cu o casă de discuri și diverși artiști consacrați de la București și în ultimii doi ani a cântat în deschidere pentru The Cardigans și Morcheeba.
Primele 200 de bilete cu preț special de 35 de lei (oferta „early bird”) sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet (Magazinele Muzica, Uman de la Romană langă McDonalds, Senia și agențiile Perfect Tour din toată țara).

După epuizarea acestora, biletele vor costa 45 de lei, disponibile în aceeași rețea iaBilet (și www.iabilet.ro), dar și pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere – Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești și Humanitas și pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor partenere – Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Diverta. În ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 50 de lei.

Citeste si despre:

Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.
Tina Turner s-a stins din viata

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here