Zoli Toth Project a lansat un nou concept artistic, „Cocoon“

La 11 ani după ce a participat la Eurovision împreună cu trupa Sistem și Luminița Anghel, Zoli Toth va fi din nou pe scena Eurovision, de data aceasta în calitate de jurat. Pentru show-ul din 6 martie, el vine împreună cu trupa pe care a construit-o în ultimii doi ani, Zoli Toth Project, și va prezenta un nou concept artistic, „Cocoon“.

Zoli Toth Cocoon

„Cocoon este despre renaștere la toate nivelurile, despre noi începuturi, despre puterea de a ne dezvolta, de a crește, de a zbura. Conceptul de Cocoon , de la care am pornit, ne-a inspirat atât de mult, încât am creat, împreună cu echipa Positive Agency, un nou instrument, care este purtătorul acestui mesaj și are un aspect și un sunet specific. Iar pe mine m-a inspirat într-atât încât am devenit și compozitor. Pentru prima dată la Baia Mare veți asculta piesele pe care le-am compus. Sper ca povestea pe care încercăm să o spunem în acest show să vă inspire și pe voi, cei care ne veți urmări din sală sau de la televizor, să vă inspire și să vă dea încredere că puteți depăși orice bariere, că puteți renaște, că puteți zbura către visurile voastre”, a spus Zoli Toth.

Noul regulament al selecției naționale Eurovision aduce schimbări majore și în ceea ce privește expunerea juriului. În afară de faptul că jurații sunt la vedere și își explică
voturile în fața întregii țări, în acest an ei susțin și un spectacol. Spectacolul juriului va avea loc pe 6 martie la Baia Mare și va transmis în direct pe TVR.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here