sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERCrime Investigation va difuza noi episoade din serialul „Poveşti şocante din Marea...

Crime Investigation va difuza noi episoade din serialul „Poveşti şocante din Marea Britanie“

În luna martie, Crime Investigation va difuza noi episoade din sezonul 5 al serialului “Poveşti şocante din Marea Britanie”. Începând din 7 martie, în fiecare luni, de la ora 21.00, serialul britanic examinează cazuri celebre care au zguduit ţara.

Britain's Darkest Taboos Series 5

Explorând unele dintre cele mai groaznice acte de violenţă petrecute vreodată în Marea Britanie, fiecare episod priveşte dincolo de titlurile din ziare, concentrându-se asupra poveştii celor implicaţi şi analizând înfricoşătoarele mobiluri din spatele acestor acte de neînţeles, precum şi efectele lor devastatoare.

În sezonul al cincilea, telespectatorii Crime + Investigation vor putea urmări, printre altele, poveştile lui Kamran Rose, Rana Faruqui, Ceri-Ann Morgan, Nicole Waterhouse, povestea Melissei Crook şi a familiei sale, a Gemmei Hayter, a lui Mary Craig şi povestea lui Christine şi Shania Chambers.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.